Vége van a Piros Majom évének, és elkezdődött a Piros Kakas éve.
2016. október 06. írta: Je Va

Vége van a Piros Majom évének, és elkezdődött a Piros Kakas éve.

2016.szeptember 21-én az őszi napéjegyenlőségkor van az Ezoterikus Új Év.

Vége van a Piros Majom évének, és elkezdődött a Piros Kakas éve.osz_napejegyenloseg.jpg

Ezoterikusan mit jelent ez?

Az életünk minden éve bizonyos egyetemes törvény szerint zajlik. Ha ismerjük őket, helyesen tervezhetjük meg életünket a szellemi fejlődésünk érdekében.

Létezik az ősi Idő Kerék – a Kalachakra, amely alapján összeállítjuk a Shambala kalendáriumot. Nagy segítségül szolgál az olyan embereknek, akik tudatosan választották a szellemi fejlődés eme útját.

Az égi Idő Kerék szerint mi a Tudat útjára léptünk. Eddig a Szellem útján töltöttük az életünket. Ennek az a nehézsége, hogy a szellem nagyon nehezen egyeztethető össze az anyaggal, az anyagi léttel. Aki érzékeny, úgy érezhette, mintha az életnek nem lenne értelme, nem rajongott az anyagi dolgok iránt, de nem is tudta, merre van az arra, csak küzdött az élettel, mintha láthatatlan harcot vívna saját magával. Most a Vénusz, az indigó színű energia vette át a helyét, és bevilágítja nekünk a Tudat útját. A Vénusz térirányt a Világegyetem Elméjének nevezik, és isten dicsőségének a nevét viseli. Rajta megnyilvánul a Csit – a szellemi tudat – a lila sugár.

 piros_majom1.jpg  A Lipikák – a Karma Urai hova vezetnek minket ebben a térirányban?

A Szűz zodiákus jeggyel kezdődnek az Elme térirányának a léptékei:

Az ötödik lépésként megéltük a Piros Majom évét – a Szellem érintését.

Most átléptük a küszöbét a Mérleg zodiákus jegybe – és megkezdődik a Tudat emelkedése.

A következő lépésünk a Piros Kakasban – a Szellem Hangja, a Logosz.

Ajánlatos tisztában lenni azzal, hogy milyen tereket járunk be, és milyen energiák hatnak át minket. Az is ajánlatos, hogy nem kell megjósolni mindent, hanem analizálni kell a jelenséget. Így lehetőség nyílik a karmaváltozásra. _1.jpg

Irányított elemzés az életszakaszaidra és életfeladataidra az Időkerék segítségével. Létezik egy ősi Időkerék, amely magába foglalja a horoszkópok, a Tarot kártyák, a holdkalendárium és a Nap naptárának alapjait. Szeretném bemutatni, hogyan lehet használni az Időkerék szerkezetét, hogyan lehet használni a hétköznapi életben, és ezenkívül hogyan lehet megtervezni szellemi fejlődésünket. A második órában személyre szabott elemzéseket végzünk, hogy bele tudjuk képzelni magunkat az Időkerék rendszerébe. Időpont: szeptember 19. Helyszín: MagNet Ház, 1098 Budapest, Andrássy út 98., fszt. Boróka terem. Kezdés: 18 óra. Belépés: ingyenes, de adományokat fogadom el a bérleti díj összegig.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalachakra-shambala-kalendariuma.blog.hu/api/trackback/id/tr5511774563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása