Meghívó 2017. február 7-ére
2017. január 18. írta: Je Va

Meghívó 2017. február 7-ére

Kedves Barátom, Ismerősöm, Egyesületi Tagunk!

Szeretnélek meghívni Téged és barátaidat egy interaktív foglalkozásra, amelyet 2017. február 7-én, 18 órakor tartok a MagNet Közösségi Házban – 1062 Budapest, Andrássy út 96. –, a Bojtorján teremben.

A téma: az „Om many padme hum” mantra helyes értelmezése és használata. Éves meditációs kör a mantra szerint. És a tér és az idő ábrázolása a titokzatos bizánci ikonban – „A Szentháromság”, más néven „Ábrahám vendéglátása” Andrej Rubljovtól.

sztharomsag.jpg

Hogy mi közük van egymáshoz és Hozzád, megtudhatod a 1,5 órás interaktív foglalkozás során.

Elsajátíthatod a Kalachakra – az Idő Kerék – meditációs kört. Ajándékba kapod a kozmikus kalendáriumot a téli napfordulótól az új csillagászati évig. A továbbiakban pedig megtaníthatlak összeállítani az éves kalendáriumot. „Aki ismeri az időt, soha nem veszít.” Tanuljuk meg figyelni a világórát, mert megmutatja, mikor jött el a mi időnk, hogy cselekedjünk, és mikor érezzük csupán az élet sugallatait. Gyere, és megtanítom tudatosan beiktatni a világ hatásait az életedbe. A program csúcspontja Andrej Rubljov világhírű ikonja, A Szentháromság elemzése. Megmutatom, hogy ez a többrétegű kép hogyan ismerhető fel az Időkerékben.

Belépési díj: 1000 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak 50% kedvezmény.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalachakra-shambala-kalendariuma.blog.hu/api/trackback/id/tr9012136695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása