Meghívó
2016. december 01. írta: Je Va

Meghívó

_1_1.jpg

Kedves Barátom, Ismerősöm, Egyesületi Tagunk!

Szeretnélek meghívni Téged és barátaidat egy interaktív foglalkozásra, amelyet december 2-án, pénteken, 17 és 19 óra között tartok a MagNet Közösségi Házban, 1062 Budapest, Andrássy út 96. szám alatt a Bojtorján teremben.

 Érkezésed követően megkapod a személyre szabott útmutatást, hogy hol van a helyed az örök Időkeréken, a Kalachakrán. Elfoglalod a kijelölt helyedet a körben, és elkezdjük az Időkerék meditációs kört. Valójában nem a szokásos értelemben meditálunk, hanem analizáljuk a helyünket és a szerepünket a megteremtett világban.

Amikor felébredsz, tudod, hogy mi a mindennapi rutinod.

Ez után megtudhatod, hogy mi az igazi dolgod a szellemi fejlődésed érdekében

24 órára vetítve és a teljes évre.

Ne tégy újévi fogadalmakat, hogy megint megszegd őket.

Inkább tudatosan csatlakozz az egyetemes energiák áramlataihoz, és élvezd a szél irányát, amely felkarol Téged fejlődésedben és a céljaid elérésében.

Mindez az ősi bölcsesség alapján működik, amely ősidők óta ismert, de csak titkos tanként sajátítható el. Eljött az idő, hogy Te is megismerd őket.

Így az interaktív, 1,5 órás foglalkozás keretében elsajátíthatod a Kalachakra – az Időkerék – meditációs kört. Ajándékba kapod a kozmikus kalendáriumot a téli napfordulótól az új csillagászati évig. A továbbiakban pedig megtaníthatlak összeállítani az éves kalendáriumot.

Szeretettel várlak

Je Va

A bejegyzés trackback címe:

https://kalachakra-shambala-kalendariuma.blog.hu/api/trackback/id/tr8412011130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása